Seguretat viària

Contes en els quals tres animals (un elefant, un cangur i una guineu) parlen de les seves pròpies experiències perquè els nens i les nenes descobreixin la percepció del risc des de les primeres edats i aprenguin seguretat vial: a viatjar segurs dins del cotxe, a jugar en llocs públics protegits i a circular pel carrer sense córrer riscos:

Les nostres campanyes d'educació vial són exemples de com, des dels més petits fins als més grans, poden aprendre de manera interactiva i lúdica. El nostre simpàtic cintunino els permet anar jugant i aprenent la importància del cinturó de seguretat. Cintunino canvia el rol de nen. Trasllada al nen i a la nena a un paper actiu i responsable, en la mesura en la qual passa a ser responsable que la seva mascota vagi segura en el cotxe. Aquest canvi de rol és la clau perquè ells mateixos comprenguin millor que han d'anar cordats amb el cinturó de seguretat i que participin de l'objectiu.

Col•lecció de materials innovadors d'educació vial per a institucions, empreses i professionals per tractar aquestes temàtiques amb els mes petits:

Email