Contes i llibres infantils

Els contes infantils de Trapella Books tenen aquell encant irresistible de les malesfeites innocents i simpàtiques d'una nena o un nen. Quan diem trapella, pensem en algú entremaliat, alegre i divertit. I així volem que siguin els nostres contes i llibres infantils.


 

Els primers llibres que arriben a les mans d'un nen tenen sempre un valor especial, per això volem que aquests moments siguin una experiència sorprenent, agradable i inoblidable.

 

Els contes per a nens de Trapella Books estan pensats per acompanyar-los com ho fan els bons amics: descobrir-los que poden tenir altres costums, parlar altres idiomes o tenir cultures diferents per gaudir de la diversitat que hi ha al món. També per mostrar de forma lúdica les petites coses que fan un món millor: la imaginació, la generositat, la tolerància...

El meu Aniversari

La col·lecció El meu Aniversari d' 1 a 4 anys, un llibre per a cada edat, introdueix de manera divertida i creativa els conceptes dels nombres amb dibuixos i forats màgics perquè els petits puguin introduir els seus proprios dits i aprendre amb aquest llibre-joguina. Veure més aquí.

Aquesta col·lecció també té els llibres per a nens i nenes de 5, 6, 7 i 8 anys seguint la mateixa línia enginyosa d'educació infantil introduint coneixements útils i interessants que tenen a veure amb el seu nombre: els 5 gran oceans, els 6 colors cromàtics, les 7 meravelles del món o els 8 planetes del sistema solar. Veure més aquí.

Perquè sabem que cada aniversari és únic, la plataforma online Look and Remember et permet personalitzar aquesta col·lecció realitzant un collage de fotos personals amb els continguts del llibre, perquè sempre recordin, quan siguin grans aquests moments especials de la seva infància.

Contes infantils

Els Animables és una col·lecció de contes que presenten de manera creativa que tot és possible, però que per aconseguir-ho és necessari l'esforç, com van fer el lleó o el pingüí Pink per ser acceptats sent diferents, o l'eriçó Harriet per aconseguir ballar amb les papallones. Per descobrir com ho han aconseguit veure més aquí.

Sabem que quan els petits se’n van al llit, son indispensables els contes per dormir, les nostres ovelles els ajuden a tenir bons somnis.

Jocs per a vacances

Una col·lecció entretinguda de llibres per acompanyar-los en vacances i en el seu temps lliure per potenciar la creativitat dels més petits a través de proves intrigants, jocs, divertits contes infantils i moltes altres propostes enginyoses. Veure més aquí.

Email