Els Animables

Contes infantils amb encant i amor per als nens


Els Animables és una col·lecció de contes il·lustrats protagonitzats per uns animals molt amables, que viuen històries entranyables. De manera creativa i amb sensibilitat, ens ensenyen valors positius com la tolerància, la imaginació o la generositat.


 El berenar del lleó?

Quan el lleó va trobar la Sara passejant per la selva i cantant molt alegre una cançó,li va dir: “No hauries de ser aquí! Ningú no es passeja cantant, per aquesta selva. Aquí saltem, reptem, ens gronxem, sortim en estampida, bramem i... rugim!”. Però just quan la Sara estava a punt de convertir-se en el berenar del lleó,va aconseguir captar la seva atenció tot dient-li que ella sabia fer una cosa queningú més a la selva no sabia fer... El coratge i la imaginació de la Sara la salven d’un bon embolic, i ens ensenyen quel’enginy i la imaginació poden ser recursos més poderosos que “la força d’un lleó”.


 


 


 

Pink! El pingüí que es va tornar rosa

Un bon dia, quan es desperta, en Patrick se n’adona que durant la nit s’ha tornat de color rosa. De color rosa de cap a peus! Què pensaran els seus amics? En Patrick surt preocupat a buscar altres companys de color rosa, i després de creuar els oceans, troba un grup de flamencs que són del mateix color que ell... Però, l’acceptaran? Una història entranyable que ens ensenya a acceptar les diferències i que els autèntics amics ens accepten tal com som.  


 

El ball de la Harriet

Un preciós matí de primavera la Harriet es troba un grup de papallones que ballen alegrement. Com que li agrada molt ballar, de seguida li vénen unes ganes boges de posar-s’hi a ballar. Però aviat quedamolt decebuda, perquè les papallones no la deixenparticipar del seu ball. Harriet no es conforma i, tot deixant-se portar perles ganes de ballar i per l’alegria de viure, lidera una dansa oberta a tothom, a la qual s’aniran afegint tots els animals... fins i tot les papallones! 


 


 


 


  

Massa ovelles per comptar

La Sílvia no pot dormir i decideix posar en pràctica el vell truc de comptar ovelles. Però se n’imagina tantesque seran molt difícils de comptar. A més, aquell dia les ovelles tenen d’altres idees: ballar, patinar i banyar-se a la platja! Un ramat d’ovelles imparables que ens faran riure i gaudir d’aquest divertit conte. La imaginació al poder!

 

Email